The Fact About رازیانه چیست That No One Is Suggesting
The Fact About رازیانه چیست That No One Is Suggesting
Blog Article
یکی از شاخصهای مهم برای ارزیابی و بررسی سلامت بدن قند خون نرمال میباشد؛ میزان قند خون نرمال در سنین مختلف با افزایش سن، ابتلا به برخی از بیماریها و حالات مختلفی همچون ناشتا و غیر ناشتا تغییر مییابد اما همیشه باید قند خون را در محدوده نرمال خود نگه داشت تا سلامتی افراد به خطر نیفتد.
ممکن است پزشک شما مقدار، زمان بندی، یا نوع داروهای دیابت شما را تغییر دهد.
برای تشخیص افزایش قند خون باید میزان کتون موجود در ادرار مورد بررسی قرار گیرد که این آزمایش به وسیله کیت تست بدون نیاز به نسخه از داروخانهها قابل خرید میباشد؛ پس از تهیه کیت تست کتون موجود در ادرار را مورد بررسی قرار دهید.
ممکن است نیاز باشد با یک متخصص تغذیه برای تغییر مقدار و نوع غذاهای مصرفی خود مشورت نماییدو با اصلاح عادات غذایی از بروز مجدد قند خون بالا جلوگیری کنید.
تعداد زیادی از نانها حاوی کربوهیدرات بالایی هستند که قند خون را سریعاً افزایش میدهند. به همین دلیل برای افراد دارای قند خون بالا، باید تعداد زیادی از این نانها پرهیز شود. نان سیاه یا نان جو سبوسدار دارای شاخص گلوکزی پایین و ۵۵ است. این میزان شاخص به دلیل مواد تشکیلدهنده آن است که فرآوری کمتری شدهاند.
زنجبیل را از روی اجاق بردارید، در ظرف را گذاشته و بگذارید به مدت یک شب بماند.
قند خون، یا گلوکز یکی از اصلی ترین قند های موجود در خون میباشد.
این آزمایش برای تشخیص دیابت نوع یک از ۲ کاربرد دارد. نتایج آن میزان هموگلوبین خون که به بیماری قند خون گلوکز متصل میشود را نشان میدهد.
بیشتر بخوانیم: تست فولیک اسید خون؛ نحوه انجام این آزمایش چگونه است؟
یکی از این دستورالعمل ها را به طور روزانه به کار ببرید و یا از دارچین در پخت و پز برای طعم دادن به غذای خود استفاده کنید.
کسانی که در خون شان کتون (منبع انرژی ساخته شده توسط کبد) و سطح بالای گلوکز خون (که می تواند نشانه ای از نیاز شما به انسولین بیشتر باشد) دارند.
تعیین تأثیر مصرف جو در دیابت نوع اول نیازمند تحقیقات بیشتر است. پزشکان همچنان توصیه میکنند که افراد مبتلا به دیابت مصرف سبوس جوی خود را محدود نگه دارند چرا که یک پیمانه از این ماده غذایی حاوی حدود ۲۸ گرم کربوهیدرات است.
مدیریت سطح قند خون مهمترین کاری است که می توانید برای جلوگیری از عوارض دیابت مانند نابینایی، حملات قلبی ، قطع عضو ، بیماری کلیوی و سکته انجام دهید.
بیشتر بدانید: ۴ تغییر در سبک زندگی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲